Phuket

Phuket Hakkında Phuket Turları Phuket Gezi

Phuket adası muhteşem denizi ve bembeyaz kumları ile Phuket doğal güzelliklerini doğunun misafirperverliği ile buluşturuyor.

Phuket Tayland’ın adaları arasında hiç şüphesiz en popüler olanlardan bir tanesidir. Bu sebepledir ki Güney’ in İncisi adını almıştır. Boydan boya sıralanan palmiye ağaçları, muhteşem koylar, alabildiğince uzanan plajlar, tertemiz denizi ve tropik bitki örtüsü size yeniden doğmuş hissi veriyor.
Phuket Adası bir çok gezi ve spor alternatifi ile de deniz kum güneş tatilinizi unutulmaz hale getiriyor. Phuket ‘te Uzak Doğu’nun tüm kültürel ve doğal güzellikleri sizlere sunuluyor. Farklı lezzetler arayanlar için leziz uzak doğu mutfağı ve misafirperver insanları ile Phuket Adası çok güzel bir yer.

Phuket turları

Dünyanın her yerinden binlerce turiste ev sahipliği yapan Phuket ‘i daha çok batılı turistler tercih ediyorlar. Muhteşem dalış imkanları, otellerinin şıklığı ve konforu, sahilleri ve tabiî ki dünyaca ünlü Phuket Gece Hayatı bölgesi mükemmel kılan özelliklerden bazıları. Phuket Otelleri bir çok farklı alternatif ile misafirlerine kusursuz hizmet sunuyor. Dünyaca ünlü Thai Masajını yerinde denemek ve ruhunuzu arındırmak için kendinizi Uzak doğunun bu gizemli atmosferine bırakabilirsiniz.

Sadece dünyanın neredeyse tüm renklerini gözler önüne seren muhteşem su altı dünyasını görmek için bile Phuket ’e gidilebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu