Bali

Bali Uçakla Kaç Saat?

Türkiye’den Endonezya’nın Bali Adası direkt uçuşla 13 saat sürmektedir. Singapur, Kuala Lumpur, Bangkok ve Jakarta aktarmalı olarak ise bu süre 16-18 saat arasında değişmektedir.

Bali, doğal tatil köyleri, mükemmel iklimi ve rahat atmosferi ile bilinen Endonezya’nın en gözde turistik adasıdır. Batıda Java ile doğuda Lombok arasında yer alır. Bali’ye gitmeden önce saatlerinizi beş saat ileri almayı unutmayın. Ayrıca Endonezya, Türk vatandaşlarına vize uygulamıyor. Ancak ülke girişinde en az altı ay geçerli olan pasaportunuz, gidiş dönüş uçak biletiniz ve otel konaklama bilgilerinizi göstermeniz yeterli olacaktır.

Uzak Doğu’nun gizemli dünyası Bali Turu ile sizi bekliyor.

Bali Adası Uçakla Kaç Saat?

Türk Hava Yolları Endonezya’ya bağlı dünyaca ünlü balayı adası olan Bali’ye direkt sefer başlatacağını duyurdu. Bali hattında seferlerin 8 Ağustos 2019 tarihinden itibaren haftada 7 frekans olarak gerçekleştirileceği ve uçuş sürelerinin 13 saat seviyelerinde olacağı öğrenildi.

Bali Adası‘na gitmek için Singapur, Kuala Lumpur, Bangkok ve Jakarta aktarmalı olarak gidilmektedir. Bali adasına uçuş süresi 13 saat sürmektedir fakat aktarma dolayısıyla 16-18 saat arasında havayolları ve aktarmaya bağlı olarak değişmektedir. Bali GMT+8 zaman diliminde yer almakta Türkiye’den 5 saat arasında ileride bulunmaktadır.

Türkiye’den Bali Uçakla Kaç Saat Sürüyor?

Türkiye’den Bali uçuş süreleri rötarsız, aktarmasız ve hava şartlarının normal olduğu sadece havada geçen direkt uçuş süresidir. Ayrıca vize ve pasaport kontrolü sürelerini kapsamadan sadece havada geçen süredir. Bali’ye aktarmalı olarak gidecekseniz bu sürelere +5 saat daha eklemeniz faydalı olacaktır.

İstanbul Bali Arası Uçakla Kaç Saat?

İstanbul ile Bali arası kuş uçuşu direkt mesafe 10.292 kilometredir. İstanbul ile Bali arası seyahat uçak ile yapılırsa uçuş süresi ortalama 12 saat, 51 dakika sürer.

İzmir Bali Arası Uçakla Kaç Saat?

İzmir ile Bali arası kuş uçuşu direkt mesafe 10.405 kilometredir. İzmir ile Bali arası seyahat uçak ile yapılırsa uçuş süresi ortalama 13 saat, 11 dakika sürer.

Ankara Bali Arası Uçakla Kaç Saat?

Ankara ile Bali arası kuş uçuşu direkt mesafe 9.947 kilometredir. Ankara ile Bali arası seyahat uçak ile yapılırsa uçuş süresi ortalama 12 saat, 26 dakika sürer.

[bali]

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu