Bali

Bali Uçak Bileti

Bali Uçak Bileti uygun fiyatlarla turistlere sunulmaktadır. Tur acentelerine başvurup Bali tatiliniz dahil olmak üzere Bali uçak biletinizi temin edebilmektesiniz.

Bali adası Endonezya’da bulunmaktadır. Ekvatorun alt kısmında yer alan Bali adası 8. Ve 9. Güney paralelleri arasında, Java adasının batısında bulunmaktadır. Endonezya’nın 33 bölgesinden biri olup başkenti Denpasar bölgesidir. Bali adasının hemen yakınındaki Nusa Penida ve Nusa Lembognan adaları da Bali adasına bağlıdır.670 kilometrekarelik yüzölçümüne sahip olan Bali adası yaklaşık 4 milyon kişiye ev sahipliği yapmaktadır. Bali adasına Türkiye’den direkt uçuş bulunmamaktadır. Singapur, Kuala Lumpur, Bangkok ve Jakarta üzerinden aktarmalı uçuşlar bulunmaktadır.
Doha Bali Uçuşları Singapur aktarmalı olarak yapılır. Bali uçak bileti fiyatları gidilecek merkeze göre değişmektedir. Tahmini fiyat olarak 1600 TL civarında Türkiye – Bali uçak bileti bulabilmekteyiz. Singapur’da gidişte ve dönüşte aktarma dolayısıyla Singapur’da durabilmektesiniz.

Bali adasına uçuş fiyatlarını kategorize edersek:

Cakarta Bali uçak bileti (Denpasar) arası 65 TL
Singapur Bali uçak bileti (Denpasar) arası 76 TL
Kuala Lumpur Bali uçak bileti (Denpasar) arası 114 TL
Hong Kong  Bali uçak bileti (Denpasar) arası 193 TL
Ujung Pandang Bali uçak bileti (Denpasar) arası 147 TL
Bangkok Bali uçak bileti (Denpasar) arası 236 TL
İstanbul Bali uçak bileti (Denpasar) arası 1.229 TL
Ankara Bali uçak bileti (Denpasar) arası 1.687 TL

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu