Haberler

Constance Hotels & Resorts Belle Mare Plage Mauritius

Maldivler, Seyşeller, Madagascar ve Mauritius’da konumlanan Constance Hotels & Resorts sahip olduğu 7 otel ile birlikte 1975’ten bu yana hizmet veriyor.

Mauritius‘da bulunan Constance Belle Mare Plage ise 2 kilometre uzunluğunda, eşsiz beyaz kumlara sahip sahillerinde, 92 prestige oda, 137 junior suit, 6 deluxe suit, 20 özel havuzlu villa ve 1 presidental villasıyla 1992 yılından bu yana misafirlerini ağırlıyor.

Constance Hotels & Resorts Belle Mare Plage, yerel lezzetlerin en güzel örnekleri ve dünya mutfağının ayrıcalıklı tatlarıyla sizleri beliyor. Popüler tatil destinasyonu Mauritius’un doğu kıyısında bulunan Constance Hotels & Resorts Belle Mare Plage, mercan kayalıklarla çevrili 2 km uzunluğundaki özel plajı, eşsiz koyları ve lagün ağaçları eşliğinde, masmavi gökyüzü altında pamukların üzerinde yürüyormuş hissi uyandıran yumuşacık beyaz kumları ile doğanın mucizevi bir hediyesidir adeta…

Yenilenen Constance Belle Mare Plage Mauritius

Lüks ve konforu doğayla harmanlayan, şık ve modern tasarımı ile yenilenen Constance Hotels & Resorts Belle Mare Plage, yepyeni görüntüsü ve prestij odaları ile misafirlerini eşsiz bir tatile davet ediyor.

Constance Belle Mare Plage Havuzu
Constance Belle Mare Plage Havuzu

Alan ve tasarımı bir araya getiren, konforunuz düşünülerek dekore edilen 104 prestij Oda, 149 Junior Suit, 6 Deluxe Suit, 18 farklı villa ya da 1 Presidential villadan zevkinize uygun birini seçebilirsiniz. Otelin tüm odalarında büyüleyici okyanus manzarasını izleyebilir ya da özel balkonlarda kendinizle baş başa kalabilir, doğa ile bütünleşebilirsiniz.

Yepyeni tatlar yenilenen Constance Belle Mare Plage’de

Acıktığınızda Constance Hotels & Resorts Belle Mare Plage‘ın yeni füzyon menülerini tadabilir, yerel lezzetlerin en güzel örneklerinin yanı sıra dünya mutfağının ayrıcalıklı tatlarını da deneyebilirsiniz.

Constance Belle Mare Plage Modern Tasarım
Constance Belle Mare Plage Modern Tasarım

Bol seçimli menüler ile aperatiflerden barbekülere, Meksika yemeklerinden hamburger ve pizzalara kadar envai çeşit tat deneyebilmeniz mümkün. Bunların yanı sıra Şef Alexis Voisin Avrupa ve Asya lezzetlerini sizler için hazırlıyor. Asya’dan suşi, laksa ve erişte gibi yemekleri bulabilirsiniz. Ayrıca sağlıklı salatalar, fırın ve ızgara yemekleri de mevcut. Dilerseniz deniz ürünlerinden karides ve balık gibi tatları da deneyimleyerek damak kültürünüzü geliştirebilirsiniz. Birinci sınıf olan yedi farklı restoran ve beş farklı barda eğlenebilir, eşiniz ile romantik anlar geçirebilirsiniz.

Constance Belle Mare Plage Kids Club

Siz doyasıya eğlence ve dinlenmenin keyfine varırken, çocuklarınız da özel hazırlanmış ‘Constance Kids Club’ adlı çocuk kulübünde macera ve eğlenceden paylarına düşeni fazlasıyla alırken aynı zamanda sanatsal ve kültürel faaliyetler de gerçekleştirebilirler.

Constance Belle Mare Plage Balayı Mauritius
Constance Belle Mare Plage Balayı Mauritius

Constance Hotels & Resorts Belle Mare Plage’de gözlerden uzak deneyimli uzmanlar eşliğinde U Spa keyfi ile tatilin tatlı yorgunluğunu burada bırakarak güne zinde bir başlangıç yapabilir ya da akşamında vücudunuzu dinlendirebilirsiniz.

Tatilde de spordan vazgeçmem diyenlere fitness, tenis ve dalış gibi birçok aktiviteyi bir arada sunan Constance Belle Mare Plage’de ayrıca yeşil özleminizi giderecek golf sahalarında spor keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu