Seyşeller

Seyşellere Ne Zaman Gidilir?

Seyşellere Ne Zaman Gidilir? Sorumuzun farklı yanıtları bulunmaktadır. Mevsimsel olarak aktivitelere göre gidilecek aylar değişmektedir.

Seyşellere Ne Zaman Gidilir?Seyşellere yıl boyu gidilebilsede Haziran ayı rüzgarlı geçtiğinden dolayı Haziran ayı dolaylarında gitmenizi önermemekteyiz.

Seyşellere Ne Zaman Gidilir?Sorumuzun değişik aktivitelere göre birçok yanıtı vardır.
Scube dving yapmaktan hoşlananlar için Nisan – Kasım – Ekim ayları gitmelerini önermekteyiz. Ekim-Mart arasında denizin sakinliği ön plandadır. Bu da sessizlik ve deniz arasında eşsiz manzaralara, güneş batımlarına ve balayınıza sizinle birliktelik kuracak dakikalar yaratmaktadır. Yelkenli kullanmaktan hoşlananlar için Mayıs ve Eylül ayları ön plana çıkmaktadır.

Seyşellere Ne Zaman Gidilir?Diye sorduğumuz zaman ülkede süregelen muson iklimini göz önüne almamız gerekmektedir. Muson yağışları Ocak ayında düşüş göstermektedir.

Seyşellere Ne Zaman gidilir?Sorumuzun önemle üzerinde durulması gereken bir başka cevabı ise Mahe ve Silhoutte adalarının en çok yağış alan adalar olduğunu bilmemizdir. Ocak ayı en çok yağışı Mahe ve Silhoutte adaları almaktadır. Temmuz ve Ağustos ise en kuru aylardır. Sıcaklık değeri ortalama olarak 25-30 derece arasında seyretmektedir.

Seysellere Nasıl Gidilir?

Seysellere Nasıl Gidilir? Emirates Havayolları ile Paris ya da Dubia aktarmalı olarak haftada 4 defa Seyşellere uçak bulabilmektesiniz. Türkiye’den Seyşellere direkt olarak gidilemediğinden dolayı mecburi olarak aktarma yapmak zorundasınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu