Maldivler

Maldivler Hakkında

Güzel plajları ve sakin, davetkar atmosferi ile Maldiv Adaları, dünyanın en çok rağbet gören egzotik tatil yerlerinden biridir.

Maldiv Adaları’na ayak bastığınız anda bembeyaz kumsal ve okyanusun derin maviliği sizi karşılayacak ve o andan itibaren Maldivler ’e hayran kalacaksınız. Suların derinliklerinde binlerce deniz canlısı ile beraber yüzerken veya yunusların adeta okyanus sularında dans edişlerini izlerken bambaşka bir dünyada hissedebilirsiniz kendinizi.

Binlerce mercan adasından oluşan bu adalar grubu dünya üzerinde eşi benzeri olmayan dünyadaki cennet denilebilecek niteliklere sahiptir. Kumsallar bembeyaz kumlar, okyanusun sakinliği ve huzuru, suyun üzerine kurulmuş bungalovlarla Maldiv Adaları için romantizmin başkenti denilebilir. Palmiye ağaçları ile süslenmiş kumsallarda bir hamağa uzanıp gün batımını izlemek bedeninizin yanı sıra ruhunuzu da dinlendirmeye yetecek bir görüntüye sahip.

Romantik Bir Balayı Tatili için Maldivler

Maldiv Adaları ister romantik bir balayı tatili, isterse de egzotik bir tatil arayanlar için mükemmel bir destinasyon. Maldivler’de günün her saati bir başka güzellikte. Sabah kahvaltılarınızı muhteşem okyanus manzarası eşliğinde alırken öğleden sonralarınızı dünyanın en güzel SPA Merkezlerinde egzotik masajlarla geçirebilir ve ya gün içerisinde okyanusun nefes kesen dünyasını keşfedebilme fırsatını yakalayabilirsiniz. Akşam yemeklerinizi güneşin okyanusun arkasındaki batışını izleyerek alabilir ve bu romantik dakikaların tadını çıkarabilirsiniz.

Muhteşem Su Altı Dünyası ile Maldivler

Maldivler dalış turu turu için çok elverişlidir. Maldiv Adaları dalış tutkunları tarafından da tercih ediliyor. Muhteşem su altı dünyasından binlerce deniz canlısını barındıran Maldiv Adaları su üstünde olduğu kadar su altı dünyası ile de unutulmaz bir deneyim yaşamanızı sağlayacak. Denizin derinliklerini görebilmek için dalış yapmanıza gerek bile yok. Çıplak gözle bile görülebilen derinlikler sizleri büyülemeye yetecek güzellikte. Kısacası hayalin ötesinde güzelliklere sahip olabilecek her şey Maldiv Adaları’nda.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu